back to top
2024. szeptember 08. 01:53

KezdőlapORBA győzelemért harcolna Székesfehérváron Német Gábor

A győzelemért harcolna Székesfehérváron Német Gábor

-

A Mecsek Rally az árokban ért véget a Disógyőr Rallyt megnyerő Német Gábornak, aki Székesfehérváron újra visszatérne önmagához.

Hullámvasúton ült a Német Gábor, Németh Gergely páros az ORB-ben, hiszen a májusi Disógyőr Rallyt megnyerte a kettős, majd a júniusi Mecsek Rallyn ígéretes helyről kiesett. Német Gáborék túltették magukat a kudarcon, és erőt merítenek belőle a hét végi Székesfehérár Rallyra.

„Egy kis időnek el kellett telnie a Mecsek Rallye után ahhoz, hogy lássuk a teljes képet – mondta a pilóta a verseny honlapján. – Úgy gondolom, ott javarészt minden jól működött, mindent jól csináltunk, nagyon jó versenyt futottunk, és a végén egy hiba miatt sajnos kiestünk. Igazán az volt fájó, hogy másfeles szorzójú verseny lévén a bajnokságban elég sok pontot veszítettünk a többiekkel szemben. De igazából az, hogy a top háromban tudtunk csatázni, és akár az első helyért is harcolhattunk volna az utolsó szakaszon, mindenképpen bíztató volt. Annak is örültünk, hogy Miskolc után, ami nekem hazai pálya, idegen pályákon is jó tempót tudtunk diktálni.”

A Székesfehérvár Rallyról Német Gábor elmondta, a Peugot Kupában már versenyzett ezeken a pályákon, nagyon tempósnak és élvezhetőnek tartja őket. A célokkal kapcsolatban pedig így fogalmazott: „Az első körben próbálunk majd visszatérni önmagunkhoz, de akkor lennék elégedett, ha képesek lennénk arra, hogy a győzelemért harcolhassunk.”

Friss