back to top
2024. szeptember 08. 01:30

KezdőlapORBStriderék nagy csatában álltak dobogóra a Székesfehérvár Rallyn.

Striderék nagy csatában álltak dobogóra a Székesfehérvár Rallyn.

-

Az abszolút harmadik és a kategória második helyén zárta a Székesfehérvár Rally ORB2-es versenyét a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa Strider Zoltán és Borsfai Dávid

„Nem bántuk meg, hogy eljöttünk a Székesfehérvár Rallye-ra” – kezdte mosolyogva beszámolóját Strider Zoltán. „Kíváncsi voltam, hogyan tudok építkezni a kihagyott versenyek után. Az elején bealudtunk, tizenkettedik idővel kezdtünk, bár belülről nem éreztem rossznak. A második szakaszra összeszedtük magunkat és folyamatosan javítottunk a pozíciónkon. A végére sikerült feljönni. Az abszolút harmadik és kategória második helyezéssel teljes mértékben elégedett vagyok.

Fotó: Sári Péter

A kategóriánkban tudtunk szakaszt nyerni és többször is ott voltunk a dobogón. Nagyon jókat meccseltünk Szetei Norbiékkal, folyamatosan ment az adok – kapok, majd végül mi jöttünk ki jobban 1.8 másodperccel. Korábban is volt erre példa, de akkor mindig Norbi jobb volt, szerencsére ez most a mi javunkra döntött. Jól éreztem magam a versenypályán, az autó és a navigátorom, Dávid is szuperül tette a dolgát, rendben volt minden. A folytatást még nem tudom, ami biztos, hogy a fiam versenyzésére szeretnék koncentrálni, de elképzelhető, hogy ott leszünk a győri futamon.”

Friss