back to top
2024. október 25. 12:33

KezdőlapORBElképesztően sokan lehetnek még bajnokok az ORB3-ban a Zemplén Rallyn

Elképesztően sokan lehetnek még bajnokok az ORB3-ban a Zemplén Rallyn

-

Az ORB3-as bajnokság minden évben igen szoros bajnoki csatát hoz, és ez alól az idei sem volt kivétel, a szezonzáró Zemplén Rally előtt megjósolni is nehéz lenne, hogy ki lesz a bajnok. 

Az ORB3-as bajnokság első versenyén, Esztergomban minden versenyző leadta menetlevelét a tragikus baleset miatt, így a bajnokság igazából Diósgyőrben indult, ahol Bévárdi Péter és Kanász Cintia tudott nyerni Lada 2107-tel, majd a Mecsek Rallyn Kovács Dominik és Kovács Zoltán Opel Astrával nem talált legyőzőre, Székesfehérváron Fenyvesi Péter és Szabó Beu Beatrix Lada 21013-mal, Győrben pedig Rimár Tamás és Csicsely Pál Honda Civic-kel tudott nyerni. 

A négy futam négy győztese is jelzi, hogy mennyire kiegyensúlyozott az idei bajnokság, és ezt erősíti a bajnoki pontverseny is, melyet a még győzelem nélkül álló Bíró Gergő és Bíró Balázs 7 pont előnnyel vezet Kovács Dominik előtt. 

Több, mint 100 páros nevezett a Zemplén Rallyra

A szezonzárón 35 pontot lehet még szerezni, így akár Kerekes Bence, Oberling Krisztián, Bajusz Krisztián, Rácz Gábor, Lipóczky Dániel, Kosztolányi László, Krampek Nándor, Szabó Zoltán, Rimár Tamás, Fenyvesi Péter is képes lehet ledolgozni bajnoki hátrányát. 

Friss