back to top
2024. október 28. 19:25

KezdőlapORBKét magyar versenyző is dobogón zárta a 2024-es Mitropa Kupát

Két magyar versenyző is dobogón zárta a 2024-es Mitropa Kupát

-

Két magyar dobogós eredmény is született az idei Mitropa Kupában, László Zoltán és Balázs Zsolt az abszolút második, míg Mang Huba és Béres “Unicum” Attila a Historic bajnokság harmadik helyét szerezte meg. 

László Zoltán és Balázs Zsolt a második helyet szerezte meg a Mitropa Kupa szezonzáró svájci versenyén, a Rally du Valais-n Albert von Thurn und Taxis és Jara Hain mögött, így a skodás magyar páros a bajnokság abszolút második helyét is megszerezte mind a pilóták, mind pedig a navigátorok bajnokságában. 

Az abszolút bajnoki címet idén a német Philip Geipel és Katrin Becker szerezte meg, míg a harmadik helyen az ugyancsak német és rekord-bajnok Hermann Gassner sr., valamint Karin Thannhauser zárt. 

Fotó: Béres „Unicum” Attila

Az már a szezonzáró nevezési listájának megjelenésekor kiderült, hogy a bajnokság historic mezőnyében Mang Huba a pilóták, Béres “Unicum” Attila pedig a navigátorok között szerezte meg a harmadik helyet. 

Itt az osztrák Patrik és Julia Hochegger lett a bajnok, míg az ugyancsak osztrák Alois Nothdurfter és a német Walter Münch szerezte meg a második helyet. 

A bajnokságok végeredménye

Friss