2024. április 26. 18:50

KezdőlapRXMegjelent a nevezési lista Fuglaura - most sem lesz túl nagy a...

Megjelent a nevezési lista Fuglaura – most sem lesz túl nagy a magyar létszám

-

A Rallycross Ob negyedik versenyhétvégéjét az ausztriai Fuglauban rendezik. A hazai élmezőnynek az osztrák és a cseh versenyzőkkel is meg kell küzdenie.

A Supercars kategóriában mindössze négy magyar pilóta indul, azok akik eddig mindhárom versenyen ott voltak. Kárai Tamás és Benyó Máté közt eddig 2:1 az állás Kárai javára, biztosan nagyot küzdenek majd az elsőségért. Mellettük Koncseg Zoltán és Antal István nevezett a verenyre. A magyaroknak négy osztrák és két cseh versenyzővel kell harcolnia a jó helyezésekért. Alois Höller és Ales Fucik régi ismerőseik, de a többiekkel is számolni kell majd.

A Super 1600-ban hat magyar versenyző adta le a nevezését. Lackó és Répási mellett újra autóba ül Wieszt Jankó is!

Fuglau SC
foto: freies-fahren.at

STC+2000-ben Nagy Róbert, Vámosi Tibor és Gabay Zion viszi el a BMW-ket a sógorokhoz. A három magyar öt osztrákkal csatázhat, no meg jó szokásuk szerint egymással is vívhatnak egy-lét látványos menetet.

STC-2000-ben létrejön az amire Ficza Feri régóta vár, összekerül Roman Castorallal. Rajta kívül Körmöczi Gergő, Borka Péter, Janzer György és Szelei Sándor indul magyar színekben.

Fuglau STC
foto: freies-fahren.at

Természetesen a Magyar Kupa, a Swift Hybrid Kupa, az Astra Kupa, az MX5 Kupa, a Hankook Racer Cup és Junior Kupa is ott lesz Ausztriában, így az összesen 137 indulóból ugyan a magyarok adják a nagyobb részt, mégis jó lenne, ha a felsőbb kategórában több hazai versenyzőt láthatnánk.

Fuglau
foto: freies-fahren.at
Fuglau
foto: freies-fahren.at
Fuglau
foto: freies-fahren.at
Fuglau
foto: freies-fahren.at

Friss