2024. április 20. 11:13

KezdőlapTEREPRALLYKovács Miklós: Szorítsatok értünk!

Kovács Miklós: Szorítsatok értünk!

-

Túl van a Dakar prológon a Qualisport Racing csapata. Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László a kamionos mezőny 23. helyén fejezte be a 13 kilométeres szakaszt, a lényeg azonban az volt, hogy ráhangolódott a csapat a Dakarra.

Óvatosan és megfontoltan kezdtek a magyarok, hiszen tudják, hogy a prológon megnyerni nem lehet a Dakart, veszíteni viszont annál többet lehet, ha valaki hibázik. Kovács Miklóson a prológ után látszott a megilletődöttség, ami nem is csoda, hiszen élete egyik nagy álma volt, hogy elinduljon a Dakaron.

A prológ előtt természetesen a nyitóünnepségen is részt vettek a csapatok, a magyar kamion is átgurult a rajtdobogón, Kovács Miklósék pedig a nemzeti színű zászlóval kezdték a Dakart. Eközben az arab műsorvezető a magyar nevek kiejtésével is megbírkózott, az alábbi videóból látszik, hogy ez több kevesebb sikerrel ment csak neki.

Rendhagyó módon visszafelé haladva az időben, a nap első eseméyne is említést érdemel. A Dakar kamionos mezőnye elkészítette a közös csoportképet amelyen minden induló szerepel.

Qualisport, Dakar
foto: Qualisport Racing

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss