back to top
2024. július 27. 01:53

KezdőlapTEREPRALLYKettős külföldi siker a Riverside Baján

Kettős külföldi siker a Riverside Baján

-

Miroslav Zapletal és Marek Sykora nyerte a Riverside Baját. A Ford F150-nel versenyző páros szoros csatában győzte le a Michal Maluszynski – Julia Maluszynska duót.

A zárónapon hatalmasat küzdött egymással Zapletal és Maluszynski, a harmadik és a hatodik szakaszt a lengyel nyerte a Minivel, a harmadikat Zapletal, a negyedik viszont elmaradt, így a végére Zapletal előnye 58 másodperc maradt, ezzel szoros csatában megnyerte a Riverside Baját.

Riverside
foto: Pataky Péter

A magyarok nem tudták megközelíteni a két külföldit, Lónyai Pál a harmadik, Mészáros Lőrinc az negyedik helyen ért célba.

Riverside
foto: Pataky Péter

Az SSV kategóriában Garamvölgyi Zoltán egy perc büntetést kapott és ezt már nem tudta ledolgozni, így 3 másodperccel szorult a második helyre Marek Kubiczek mögött. A dobogóra harmadik fokára a lengyel Maciej Giemza állhatott.

A quadosok közt szintén lengyel siker született, Ostafin Ireneusz szárnyal ma, mindhárom szakaszt megnyerte és ezzel megelőzte Balogh Lászlót. A harmadik helyen – leggyorsabb motorosként-, Kárpáti Péter ért célba az összevont quad/motor kategóriában.

Riverside
foto: Pataky Péter

Friss