2022. november 26. 14:31
KezdőlapTEREPRALLYEXTREME EMarad az eddig szerencsétlen Ganassi páros

Marad az eddig szerencsétlen Ganassi páros

-

Újabb két versenyzőt jelentettek be az Extreme E második szezonjára, a Chip Ganassi Racing az eredménytelenség ellenére megtartja Sara Price és Kyle Leduc szolgálatait is.

A tavalyi bajnokság nyolcadik – utolsó előtti – helyén végző csapat a pozitívumokra építene. Hiszen a sok balszerencse ellenére egy Super Sectort megszereztek, és egy győzelemhez is közel kerültek.

- Hirdetés -

„Az első szezonban a sebességünk látszott, de az eredmények nem jöttek. összegezte Price. – Idén visszavágunk. Rendesen felkészültünk, és rengeteget tanultunk. Most ideje kívülre is megmutatni, mennyit.

Kiváló csapat áll mögöttünk, Kyle és én pedig készen állunk, és szeretnénk ezt az egész világnak megmutatni.”

- Hirdetés -
- Hirdetés -

Leduc ezzel szemben motivációként az új helyszíneket és az általuk felvetett problémákat emelte ki a téli munka mellett:

„Rendkívül fel vagyok spanolva, hogy a 2022-es Extreme E szezonban is ott lehetek a Chip Ganassi Racinggel.

A 2021-es tanulságokat levontuk, részletekig mélyedtünk az adatokban, megtaláltuk az erős- és gyengepontokat is, valamint rendkívüli precizitással megoldottuk a hibákat. Innentől Sara és én tesszük majd hozzá, ami a versenyképességhez kell, hogy az elvárt szintet hozzuk, mert mi tudjuk, hogy képesek vagyunk a sikerre.

Már alig várom, hogy újra felkerekedjünk a világ körül, új helyekkel, emberekkel ismerkedjünk meg. És, hogy többet tanuljunk arról, emberként hogyan tudjuk megoldani a világ problémáit.”

Sourceracer.com

Friss