2024. április 29. 12:42

KezdőlapF1Molnár Martin életre szóló élményekkel gazdagodott a Magyar Nagydíjon

Molnár Martin életre szóló élményekkel gazdagodott a Magyar Nagydíjon

-

Molnár Martin a kulisszák mögül figyelhette a Red Bull és az AlphaTauri csapatát és versenyzőit a Magyar Nagydíj első edzésnapján.

A hétről hétre Európa legrangosabb gokartbajnokságaiban edződő, rendszeresen az élmezőnyben csatázó Molnár Martinnak pont jól jött, hogy az idén nem a nyári szünet előtti utolsó futam a Magyar Nagydíj, hiszen így ki tudott látogatni a mogyoródi versenyhétvégére, és annak pénteki napján a Red Bull és az AlphaTauri garázsában is eltölthetett egy kis időt, illetve az Alfa Romeo csapatánál vendégeskedett a Stilo jóvoltából, hiszen Martin ugyanazzal a márkával versenyez, amellyel a finn Valtteri Bottas.

Molnár Martin, Stilo, sisak, Magyar Nagydíj
Martin és Valtteri Bottas is a Stilo sisakjait használja  Fotó: Sulyok István/TRP Media

A MOTAM által támogatott gokartversenyző az M1 műsorában is szerepelt, majd a Red Bull vendéglátóegységében találkozhatott Max Verstappennel és Sergio Pérezzel. Martin a jövő héten már Európa-bajnoki fordulón áll rajthoz Olaszországban, de ezt a hétvégét még a Hungaroringen tölti, hogy élőben nézhesse meg a 38. Magyar Nagydíjat. Élményeiről bővebb beszámolóban mesél majd.

Friss