2024. április 26. 17:26

KezdőlapWRCBútor Robi indul a Horvát Rally vb-n

Bútor Robi indul a Horvát Rally vb-n

-

Ma a közösségi oldalán jelentette be Bútor Róbi a szenzációs hírt, hogy Tagai Róbert navigálásával rajthoz áll a Horvát Rally vb-futamon. Sajnos nem a Citroën C3 WRC-vel, hanem egy Peugeot 208 Rally4-gyel indul, de így is biztosan sokan fognak nekik szurkolni, akár a helyszínen élőben, akár itthon. 

„Kedves Szurkolók, Követőink! – áll a Bútor Rally Team közleményében – Nagy örömmel és egyben izgalommal osztjuk meg veletek a nagy hírt, hogy a Bútor Róbert-Tagai Róbert páros benevezett és rajthoz áll a Croatia Rally vb-futamon (2022. április 21-24.), egy TRT által biztosított Peugeot Rally4-es versenyautóval.

A csapatot a Peugeot Magyarországi Importőre támogatja és kíséri el a futamra, ahol a fő célunk a 300 km gyorsasági szakasz megtétele és a nem mindennapi feladat teljesítése, ami mindannyiunk számára óriási kihívás lesz.

Egy álmatlan éjszaka szüleménye volt ez az ötlet, de ismét egy óriási visszaigazolás, hogy az ember az akaratával és kitartásával elérheti a céljait, mert ugyan úgy, mint a C3 WRC, ez a projekt is napok alatt állt össze és rövidesen már a teszten készülhetünk életünk egyik legnagyobb kihívására.

Természetesen tudom magam hová tenni, ezért nem gondolom, hogy a sok fiatal tehetség között a kategória élmezőnyében fogunk autózni, de egyben bízom a rutinunkban és a higgadtságunkban, ami ezen a versenyen nagyot sokat érhet.

A két tréningből való pálya feldolgozás szintén óriási feladat, de az ország egyik legjobb navigátora a társam, így ettől sem tartok. Az autó egy teljesen új építésű, legfrissebb specifikációjú Peugeot Rally4, mely a TRT műhelyében készül.

A szervizhátteret is a Tagai Tamás nevével fémjelzett TRT biztosítja, ami garancia arra, hogy vb-s tapasztalatukkal és elszántságukkal egy üzembiztos és kiváló autót kapjuk, erre a kemény hétvégére.

Reméljük, hogy minél többen ki tudtok jönni szurkolni, még annak ellenére is, hogy ez a futam, nem az általunk nyújtott látványról fog szólni, de ezért majd a WRC-s világsztárok kárpótolnak Titeket!”

Találkozunk Zágrábban
Bútor Robi

Friss