2022. december 06. 22:52
KezdőlapWRCEzért távozott Adamo a Hyundaitól 

Ezért távozott Adamo a Hyundaitól 

-

- Hirdetés -

Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport korábbi csapatfőnöke elárulta, miért távozott a koreai gyártótól decemberben. 

“Élő szerződésem volt a Hyundainál – mondta Andrea Adamo az AutoHebdo magazinnak. – Néha azonban olyan dolgok történnek az életedben, amire nem tudsz hatással lenni és azonnali döntést követelnek. Az ilyesmi akár lehetőség és akár akadály is lehet.” 

- Hirdetés -

Andrea Adamonak is azonnali döntést kellett hoznia. 

“Olyan helyzet alakult ki az életemben, amire nem számítottam és azonnali cselekvést követelt. A távozásomat már a Monza Rally előtt eldöntöttem, ezért nagyon nehéz volt azon a versenyen részt venni. Nem volt könnyű időszak az közelmúlt, de ebből is tanultam. Korábban is eszembe jutott már a távozás, de nem volt erőm ezt megtenni, az élet azonban megtette helyettem.” 

- Hirdetés -
- Hirdetés -

Adamo szerint a Hyundainak volt ideje megtalálni az utódját. 

“Nem hiszem, hogy egy szabadság kivétele megoldás lett volna, mert egy szünet után már nehéz visszatérni. Amikor eldöntöttem a távozásom, szóltam a csapatnak, akik megtalálhatták volna az új csapatvezetőt. Nemrég visszatértem az alzenaui gyárba az ott maradt utolsó dolgaimért, de az ott létem során nem éreztem semmit, nem bántam meg a távozást. Nyugodt és derűs voltam. Ahogy mindig is szoktam mondani, a múlton már nem tudok javítani, de a jövőn még szépíthetem.” 

A Hyundai Motorsport vezetését jelenleg Julien Moncet csapatigazgató-helyettes végzi. 

SourceRallit.fi

Friss