2024. április 26. 20:03

KezdőlapWRCBútor Robi is feltűnik Makai Gergely vlogjában

Bútor Robi is feltűnik Makai Gergely vlogjában

-

A shakedown után a Horvát Rally három versenynapjáról is komoly vlogot forgatott Makai Gergely, a rally világbajnokság hivatalos fotósa. Ebben természetesen a legjobb képek mellett találkozhatunk a versenyre nézőként kilátogató Istovics Gergővel, de egy régi jó ismerős is belesétált Geri csapdájába. 

Nagyugrató, levágós, kihordásos kanyar – minden szerepelt Makai Gergely repertoárjában a Horvát Rallyn, ahol természetesen Bútor Robit is többször megörökítette.

De talán a legbeszédesebb megörökített pillanat, amikor a Toyota GR Yaris Rally1 felnije találkozik a sziklával, amelye egy tapodtat sem mozdult.


A vlog különlegessége, hogy Geri találkozott a versenyen Kacsándi Norbival, aki gyanútlan turista volt, és még fényképezőgépet sem vitt magával, de persze Geri azonnal a nyakába nyomott egyet, hogy Kacsi meg tudja mutatni, nem felejtett el fotózni.

Ha igazi hard core fanok vagytok, akkor fel is iratkozhattok a YouTube csatornájára, de Geri ígérete szerint a Rallycafe.hu-n mindig elsők között nézhetitek meg a legfrissebb vlogját.

Friss