2024. április 23. 10:46

KezdőlapWRCLegendás versenyről nevezte el fiát Jarveoja 

Legendás versenyről nevezte el fiát Jarveoja 

-

A 2019-es rally világbajnok észt, Ott Tanak navigátora, Martin Jarveoja pár napja jelentette be, hogy megszületett harmadik gyermeke, a kisfiú pedig meglepő nevet kapott. 

Martin Jarveojának és feleségének, Maarjának már korábban született egy lány és egy fiú gyermeke, Maria és Mateo. Tavaszzal azonban bővült a család még egy fiúgyermekkel, amit az Instagrammon jelentett be az észt navigátor. 

“Március végén még egy fiúgyermekkel bővült családunk – írta Martin Jarveoja. – Köszöntsétek sok szeretettel Montét.” 

Igen, a Monte név, a legendás Monte-Carlo Rallyra utal. 

Martin Jarveoja 2017 óta versenyez a Monte-Carlo Rallyn, ahol Ott Tanakkal egy második és két harmadik helyet szerzett még az M-Sport és a Toyota versenyzőjeként, azonban a Hyundaijal még nem sikerült célba érniük.

Monte születése után Dani Sordo és Kalle Rovanpera navigátora, Jonne Halttunen is gratulált Jarveojának, aki legközelebb a hétvégi Portugál Rallyn áll rajthoz Ott Tanak oldalán, akivel 2019-ben megnyerték a rally világbajnokságot. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss