2024. március 29. 15:56

KezdőlapWRCOlvasóink szerint Rovanperä, szerintünk Sordo vagy Neuville nyer

Olvasóink szerint Rovanperä, szerintünk Sordo vagy Neuville nyer

-

Az eddigi négy rally világbajnoki futamból hármat Kalle Rovanperä nyert, ráadásul Portugáliában elsőnek rajtolva is győzni tudott. A Rallycafe.hu olvasói őt tartják a legesélyesebbnek, szerkesztőségünk más véleményen van, de érdekes módon a Dirtfish.com szakírói megint egy másik álláspontot képviselnek.

Szokásunknak nevezhetjük, hogy a versenyek előtt kikérjük olvasóink véleményét, szerintük ki nyer a hétvégén. A Szardínia Rally világbajnoki futam előtt elég egyértelmű választ kaptunk a Rallycafe.hu Club Facebook oldalán.

A cikk írásakor nagyjából háromszor annyi olvasónk tippelt Kalle Rovanperä győzelmére, mint a második leggyakrabban tippelt Thierry Neuville-ére. A harmadik helyen Ott Tänak állt.

Amikor a szavazásra került a szó, kiderült, hogy szerkesztőségünk egészen más állásponton van. Szerkesztőnk, Hund Gábor szerint Dani Sordo nyer. „Szerintem Rovanperä elsőnek rajtolva Szardínián nem tud nyerni. Sordónak jó a rajtpozíciója és mindig jól szerepelt ezen a versenyen.”

Főszerkesztőnk, Mihályi Csaba Thierry Neuville-re tippel. „Annyi gyíkja volt Neuville-nek az idén, hogy egészen egyszerűen megérdemelne végre egy tiszta futamot. Ha ez meglesz, akár nyerhet is.”

A Dirtfish.com szakírói is szavaztak:

Ők négyen, három különböző győztes várnak. Colin Clark főszerkesztőnkkel ért egyet és Neuville győzelemre tippel, míg David Evans, Elfyn Evanst várja az első helyre. Vele ért egyet Luke Barry is, de Alasdair Lindsay szerint olvasóinknak van igaza és Rovanperä behúzza idei negyedik győzelmét is.

Annyi tipp hangzott el, hogy valakinek muszáj lesz eltalálni, de még az sem kizárt, hogy meglepetés győzelem születik Szardínián.

Ha még valaki szeretne tippelni, itt megteheti.

 

 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss