2024. március 28. 14:26

KezdőlapWRCNeuville bosszúra készül 

Neuville bosszúra készül 

-

Thierry Neuville tavaly sokáig vezetni tudott a Szafari Rallyn, azonban az utolsó napon kiesett, amiért idén bosszúra készül. 

Thierry Neuville tavaly még az első helyen állva kezdte a Szafari Rally utolsó napját, azonban a második szakaszon megsérült autójának felfüggesztése és kiállni kényszerült. 

A vb második helyén álló versenyző, ezért idén bosszúra készül és befejezné azt a munkát, amit tavaly nem sikerült. 

“Tavaly nagyon jó emlékeket gyűjtöttem Kenyáról – mondta a Hyundai belga versenyzője. – Felfedezhettük az afrikai országot, a kultúrát, a gyönyörű tájat és állatokat. Sajnos, azonban csalódottan kellett távoznunk, mert az élről, közel a győzelemhez kényszerültünk kiállni. Megszerezhettük volna a győzelmet is, ha picivel több szerencsénk van. A Szafari Rallyn meg kell találni az egyensúlyt a gyors tempó és az autó óvása között. Tavaly már megtapasztalhattuk azt is, hogy az időjárás is befolyásoló tényező lehet, ez pedig idén is előfordulhat. A szakaszok ugyanakkor nagyon tetszettek, így idén szeretnénk bosszút állni a kiesésért.” 

Thierry Neuville számára jól is jönne egy jó eredmény, hiszen Portugália és Szardínia sem a tervek szerint alakult számára. 

Az idei Szafari Rallyn 19 szakasz vár a versenyzőkre, a versenytáv pedig 363,44 km lesz. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss