2024. április 20. 11:28

KezdőlapWRCBreen tovább halmozná a dobogós eredményeket 

Breen tovább halmozná a dobogós eredményeket 

-

Craig Breen sokszor állhatott már dobogós helyen az Észt Rallyn, és az ír M-Sport pilóta ebben bízik a hétvégi versenyen is. 

Craig Breen számára nem alakult eddig rosszul a Rally Világbajnokság idei szezonja, hiszen folyamatos pontszerzései, valamint Monacói és Szardíniai dobogós eredménye segítségével egyelőre a pontversenyén ötödik helyén áll, mindössze két ponttal elmaradva a harmadik Takamoto Katsutától és negyedik Ott Tanaktól. 

A vb pedig most Észtországban folytatódik, ahol korábban már hatszor indult Breen és háromszor is a dobogón sikerült zárnia, kétszer pedig már a világbajnoki mezőnyben érte ezt el. 

“Nagyon várom már az Észt Rallyt, mert korábban jól sikerült ott szerepelni – mondta Craig Breen. – Párszor már dobogós eredménnyel zártuk a versenyt. Észtország lesz az első állomása annak a három versenynek, melyet jól ismerek. A verseny előtt jó tesztünk volt, nagyon jól sikerült az autót beállítani. Szeretnék idén is dobogóra állni Észtországban.” 

A hétvégi észt versenyen 24 szakasz vár a mezőnyre, a versenytáv pedig 313,84 km lesz.    

A versenyzők dolgát az időjárás is megnehezítheti, mert a 20 fok körüli hőmérséklet mellett zivatarok is előfordulhatnak. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss