2024. április 24. 17:01

KezdőlapNE VEDD ELMegújul a Rallycafé!

Megújul a Rallycafé!

-

Kedves Olvasó!

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Rallycafe.hu története, a mai naptól fogva ugyanis nemcsak a ralizás, hanem a Forma-1 szerelmeseinek is szeretnénk friss, tartalmas, igényes és szórakoztató tartalommal szolgálni, ezért a kezdetekhez visszanyúlva visszahoztuk az F1-es rovatot az újságba.

A továbbiakban így a gyorsasági autósport csúcskategóriájának legfrissebb híreiről is értesülhetnek nálunk, miközben olykor magazinosabb jellegű anyagokkal igyekszünk rávilágítani az F1 történéseinek összefüggéseire, felidézni egy-egy történelmi eseményt, vagy részletesebben foglalkozni a száguldó cirkusz aktuálisan legfontosabb kérdéseivel.

Természetesen a ralizás kedvelőinek nem kell megijedniük, mert mindez nem jár azzal, hogy szeretett sportágukról kevesebbet olvashatnak majd, sőt.

Mint a legtöbb hasonló jellegű átalakulás esetében lenni szokott, a Rallycafé szerkesztőségének összetétele is változott: a rali szakágat a továbbiakban Hund Gábor, Módos János és Tóth Róbert hozzák közelebb a Kedves Olvasóhoz, míg a Forma-1 hírei Majer Dániel és Varga Ákos révén jutnak majd el Önhöz.

Reméljük, akár eddig is velünk tartott, akár most csatlakozott az olvasóközönséghez, a jövőben örömét fogja lelni a Rallycafe.hu olvasásában!

Majer Dániel
vezető szerkesztő
Rallycafe.hu

Friss