2024. március 28. 19:59

KezdőlapWRCBreen hatalmasat esett, Fourmaux belógatta, Greensmith kicsúszott 

Breen hatalmasat esett, Fourmaux belógatta, Greensmith kicsúszott 

-

Hatalmas katasztrófa érte az M-Sport csapatát az Ypres Rally második szombati szakaszán, ahol Craig Breen hatalmasat esett, ahol Adrien Fourmaux belógatta a Ford hátulját, míg Gus Greensmith pár kanyarral korábban csúszott ki. 

Nem az M-Sport szakasza volt a második szombati, ahol előbb ugyanabban a kanyarban belógatta az autó hátulját Adrien Fourmaux, aki ennek ellenére csupán 3.5 másodpercet vesztett az addig leggyorsabb Kalle Rovanpera idejéhez képest. 

Ezt követően azonban következett Craig Breen, aki már beesett abba az árokba, melyt még Fourmaux megúszott. Az ír versenyző autója fejtetőn állt meg több borulás után az árokban, majd a forró alkatrészek miatt kisebb tűz is keletkezett, azonban gyorsan sikerült eloltani. A pároshoz mentő is érkezett, de láthatóan nem történt sérülés. 

Néhány kanyarral korábban Gus Greensmith is bajba került, kicsúszott, majd defektes lett kereke, amit ki kellett cserélnie. Öröm az ürömben, hogy Breen balesete miatt már megállapított időt fog kapni, ahogy Esapekka Lappi, Elfyn Evans, Ott Tanak és Thierry Neuville is, hiszen a szakaszt etappá nyilvánították. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss