2024. április 20. 10:38

KezdőlapWRCKalle Rovanpera és Latvala is indul a Rally Legenden 

Kalle Rovanpera és Latvala is indul a Rally Legenden 

-

Kalle Rovanpera és Jari-Matti Latvala is rajthoz áll az októberi Rally Legenden, mindketten egy-egy Toyota Celicát fognak vezetni. 

A Rally Legendet minden évben nagy várakozás előzi meg a szurkolók és versenyzők részéről is, hiszen egy kiváló rendezésű nagyszerű buli verseny minden évben, ahol nagyon sok korábbi és jelenlegi sztár versenyző vagy autó is látható. 

Idén október 13-16. Között rendezik meg a San Marinoi versenyt, és idén is sok nagyszerű versenyző lesz látható a hétvégén. 

Kalle Rovanpera és Jari-Matti Latvala biztosan sok szurkolót fog kivonzani a pályák szélére, ugyanis mindketten egy-egy Toyota Celicával állnak rajthoz, mely Latvala tulajdonában vannak. 

Kalle Rovanpera ráadásul akár világbajnokként is indulhat a Rally Legenden, hiszen addig az Acropolis Rally és az Új-Zéland Rally is lebonyolításra kerül a vb-n, és nagy meglepetés lenne, ha a fiatal finn toyotás nem biztosítaná be addig első vb címét. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss