2024. április 20. 16:03

KezdőlapWRCGreensmith: Csodálatos lenne megismételni a tavalyi eredményt 

Greensmith: Csodálatos lenne megismételni a tavalyi eredményt 

-

Gus Greensmith igazán nagyszerű versenyt zárt a tavalyi Acropolis Rally végén, ahol karrierje egyik legjobb eredményét érte el. 

Gus Greensmith tavaly indult először az Acropolis Rallyn, azonban azonnal az egyik legjobb eredményét, az ötödik helyet sikerült elérnie, amit idén is elfogadna az M-Sport angolja. 

“Görögország a világbajnokság egyik legendás versenye – mondta Gus Greensmith. – Tavaly nagyon élveztem azt a versenyt és sikerült az ötödik helyen zárni, ami fantasztikus eredmény lenne most is. Az Acropolis Rally azonban sok problémát is rejthet a durva szakaszok miatt. A csapat nagyon erős autót épített, ezért bízunk benne, hogy ez segíteni fog.” 

Gus Greensmith az év elején, az első két versenyen volt igazán si9keres, amikor a Monte-Carlo Rallyn és Svédországban is az ötödik helyen ért célba, a további hét versenyen azonban csupán háromszor tudott pontot szerezni, így a vb kilencedik helyéről várhatja a görög versenyt. 

Az idei Acropolis Rallyn 16 szakasz vár a versenyzőkre, melyek versenytávja összesen 303.3 km, amik teljesítését a 30 fok feletti meleg nehezíthet meg a versenyzők és az autók számára egyaránt.   


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss