2024. április 26. 15:54

KezdőlapWRCWilson: Mindent megteszünk, hogy egy top pilótát igazoljunk 

Wilson: Mindent megteszünk, hogy egy top pilótát igazoljunk 

-

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója ismét kijelentette, hogy 2023-ra egy top versenyzőt szeretnének igazolni a csapatba. 

Az M-Sport az idei évre Craig Breent szánta a csapat zászlóvivőjének, azonban a kezdeti jó forma a nyáron eltűnt és hibát hibára halmoz az ír versenyző. A fordos csapat ezért 2023-ra egy új versenyzőt szeretne igazolni, aki képes lesz egész szezonban a megfelelő teljesítményre. 

“A következő hónapokban az a feladatom, hogy megtaláljam módját egy top versenyző leigazolásának a csapatba – mondta Malcolm Wilson, ügyvezető-igazgató a német Motorsport Aktuellnek. – Nem fogom feladni ezt a célt és mindent megteszek, hogy sikerüljön összehozni.” 

A csapat többi versenyzőjét is képes lenne erősebb teljesítményre sarkallni egy élversenyző Wilson szerint. 

“Elfyn Evans is akkor lett igazán erős a csapatban, amikor Sébastien Ogier lett a csapattársa. Elfyn és Ott Tanak is nagy hasznot húzott abból, hogy egy top versenyzőtől tanulhatott. 2017-ben egyértelműen Elfyn és Ott fejlődött a legtöbbet a szezon során. Talán megtudnánk egyezni Sébastien Loebbel is, de nem hiszem, hogy hét versenynél többet lenne hajlandó bevállalni.” 

Friss