2024. április 19. 11:05

KezdőlapWRCMásodpercekig zuhant a szakadékba Ingram - video

Másodpercekig zuhant a szakadékba Ingram – video

-

Az Acropolis Rally nyolcadik gyorsaságiján esett ki Chris Ingram és Craig Drew. A brit versenyző a WRC2 középmezőnyében volt, amikor egy szakadékba csúsztak és csak hosszú másodpercek után állt meg az autójuk.

Egy balos kanyarban csúszott le az útról a Skoda Fabia, és a versenyzők pechjére épp egy komoly meredély szélén haladt az út. A Fabia többször is átpördült és csak az után állt meg. Természetesen nem tudták folytatni a versenyt, és hatalmas szerencséjük volt, hogy ők sem sérültek komolyan, mert az autó ki is gyulladt.

Szerencsére Craig és én jól vagyunk. A kocsiba szorult kezem később megsérült, amikor kigyulladt az autó, szerencsére sikerült megmenteni az autót és eloltani a tüzet” – írta a közösségi oldalán a versenyző.

Chris Ingram régen törte utoljára össze az autóját. 2017-ben az Ypres Rallyn még Opel Adammal versenyzett amikor baleset miatt estek ki. Azóta csak műszaki hiba akadályozta meg őket abban, hogy célba érjenek. A brit érthetően elkeseredett, régóta okoz neki gondot a megfelelő háttér előteremtése.

Szeretnék bocsánatot kérni partnereimtől, csapatomtól és Craigtől a hibámért, és köszönöm mindenkinek a támogatást. Megviselt, de hamarosan erősebben térek vissza, mint valaha. Csodálatos szezon volt, és ahogy a csapatom mondta, régóta nem szenvedtem balesetet. Még egyszer köszönöm partnereimnek, hogy hittek bennem, azért élünk, hogy újra harcoljunk a csúcsra vezető utunkon” – fejezte be Ingram.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:Chris Ingram

Friss