2024. április 19. 20:39

KezdőlapWRCEvans autója egyszerűen erejét vesztette 

Evans autója egyszerűen erejét vesztette 

-

Elfyn Evans sorozatban második, és idei ötödik dobogós eredményéért harcolt az Acropolis Rallyn Dani Sordoval, amikor a vasárnapi első szakasz előtt hirtelen az autó erejét vesztette. 

Elfyn Evans kissé óvatosabban vezetett Görögországban egész addig, amíg nem lett alkalma a dobogó harmadik fokáért harcolni Dani Sordoval. 

A walesi versenyző csupán 7 másodperccel követte spanyol riválisát a vasárnapi első szakasz előtt, amikor a közúton egyszer csak meg kellett állnia. 

“Egy kemény hétvége végén, vasárnap reggel esélyünk nyílt a dobogóért harcolni és izgatottan vártuk a csatát – mondta Elfyn Evans. – Azonban az első szakaszra vezető etapon hirtelen motorproblémánk lett és mivel folyamatosan vesztett erejéből az autó, inkább félre álltunk. Nagyon kiábrándító vége lett így a versenynek, ahol egyébként is sokat küzdöttünk, különösen a pénteki lazább talajon. Szombattól sikerült gyorsulnunk, épp ezért elszomorító a kiesésé. Új-Zélandon már egy új kihívás vár ránk.” 

Elfyn Evans a kiesést követően a vb harmadik helyét is elvesztette a Görögországban nyerő Thierry Neuville-el szemben. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss