back to top
2024. július 27. 01:37

KezdőlapWRCNatalie Robyn lett az FIA első vezérigazgatója 

Natalie Robyn lett az FIA első vezérigazgatója 

-

Az FIA létrehozta a vezérigazgatói állást, amelyet elsőként az amerikai Natalie Robyn tölthet be, aki korábban a Nissannál, a Daimler-Chryslernél és a Volvónál is magas tisztségekben dolgozott.

Natalie Robyn lett az FIA első vezérigazgatója, így az ő feladata lesz az FIA gazdálkodásának ellenőrzése, következetes működésében való felelősségvállalás, valamint stratégiai kérdésekben is megoszthatja gondolatait.

Nagyon boldog vagyok, hogy az FIA első vezérigazgatója lehetek – mondta Natalie Robyn. – Érdekes és fontos időszakban láthatom el ezt a feladatot az FIA-nál. Várom a tagegyesületekkel, az elnökség többi tagjával és az elnök úrral való közös munkát. Szeretném segíteni az FIA növekedését és fejlődését.”

„Natalie Robyn vezérigazgatónak való kinevezése olyan pillanat, mely komoly változást jelenthet az FIA-nál – mondta Mohammed Ben Sulayem, az FIA elnöke. – Tapasztalata és vezetői munkája jelentős szerepet fog játszani, hogy javítani tudjuk pénzügyeinket, irányításunkat, valamint működésünket.”

Friss