2023. április 01. 15:16
KezdőlapWRCNatalie Robyn lett az FIA első vezérigazgatója 

Natalie Robyn lett az FIA első vezérigazgatója 

-

Az FIA létrehozta a vezérigazgatói állást, amit elsőként az amerikai Natalie Robyn tölthet be, aki korábban a Nissannál, a Daimler-Chryslernél és a Volvonál is magas tisztségekben dolgozott. 

Natalie Robyn lett az FIA első vezérigazgatója, így az ő feladata lesz az FIA gazdálkodásának ellenőrzése, következetes működésében való felelősségvállalás, valamint stratégiai kérdésekben is megoszthatja gondolatait. 

“Nagyon boldog vagyok, hogy az FIA első vezérigazgatója lehetek – mondta Natalie Robyn. – Érdekes és fontos időszakban láthatom el ezt a feladatot az FIA-nál. Várom a tagegyesületekkel, az elnökség többi tagjával és az elnökúrral való közös munkát. Szeretném segíteni az FIA növekedését és fejlődését.” 

“Natalie Robyn vezérigazgatónak való kinevezése olyan pillanat, mely komoly változást jelenthet az FIA-nál – mondta Mohammed Ben Sulayem, az FIA elnöke. – Tapasztalata és vezetői munkája jelentős szerepet fog játszani, hogy javítani tudjuk pénzügyeinket, irányításunkat, valamint működésünket.”

Friss