2024. április 19. 00:58

KezdőlapWRCMillener: Képesek vagyunk a dobogóért harcolni 

Millener: Képesek vagyunk a dobogóért harcolni 

-

Az M-Sport a görög Acropolis Rally első napján nagyon erős teljesítményt mutatott, ezért, és a korábbi versenyeken tapasztaltak miatt Richard Millener bízik benne, hogy Új-Zélandon is a dobogóért tudnak harcolni. 

“Tíz év után fantasztikus lesz visszatérni Új-Zélandra, ikonikus verseny és igazi csemege a versenyzőknek – mondta Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke. – Versenyzőink Görögországban ismét megmutatták a Ford Puma Rally1 igazi erejét, azonban nehéz megjósolni, hogy mennyire lehetünk gyorsak Új-Zélandon. Korábban a gyors és durva murván is elég jó volt a tempónk, ezért bízom benne, hogy ismét a dobogóért harcolhatunk.” 

Az M-Sport 2006-ban már tudott nyerni a szigetországban, akkor Marcus Grönholm és Mikko Hirvonen révén kettős győzelmet ünnepelhettek, 2007-ben pedig Grönholm újra nyerni tudott, de Jari-Matti Latvalának is sikerült az első helyet megszereznie Forddal 2010-ben. 

Az Új-Zéland Rallyn 17 szakasz vár a versenyzőkre, melyek hossza 276.44 km lesz, amiből 158 km-t az első napon kell teljesíteni.    

Érdemes lesz a Rallycafe.hu oldalt figyelni az esősnek ígérkező Auckland-i verseny alatt is, hiszen élőben számolunk be a világbajnoki címért folytatott csata alakulásáról. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss