2024. április 24. 02:18

KezdőlapWRCEvans egy éve nem nyert versenyt 

Evans egy éve nem nyert versenyt 

-

Elfyn Evans tavaly október 3-a óta a következő győzelméért harcol, azonban csupán második pozíciókig sikerül jutnia a walesi toyotásnak. 

Elfyn Evans utoljára a tavalyi Finn Rallyn tudott nyerni, azóta pedig csupán második pozíciókat sikerül szereznie, az elmúlt 12 futamból hatszor. 

A walesi versenyzőt azonban nem törte meg a nyeretlenség és továbbra is ugyanolyan elszántsággal dolgozik. 

“Valóban egy éve nem sikerült nyerni – mondta Elfyn Evans a Dirtfishnek. – Nem titok, hogy az elmúlt egy év nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Sokszor közel voltunk, kopogtunk az ajtón, de nem sikerült belépni a győzelem kapuján. Azonban a részemről semmi sem változott az elmúlt egy évben. Ha az elmúlt öt versenyen nem sikerült volna célba érni, akkor valószínűleg változott volna a hozzáállásunk. Azonban így továbbra is úgy megyek minden versenyre, hogy igyekszem a maximumot kihozni magamból. Minden versennyel egyre éhesebb leszek, amikor nem sikerül a dobogó legfelső fokára állni. Nem az jár a fejemben azonban, hogy nem nyerek, hanem hogy mindig a legjobb formámat nyújtsam.” 

Evansnek ezen a hétvégén Új-Zélandon lesz lehetősége a győzelemért harcolni. 

Figyeld a Rallycafe.hu-t, mert az Új-Zéland Rally minden szakaszát követően írásban számolunk be a legfrissebb történésekről!

Friss