2024. március 29. 16:54

KezdőlapWRCKajto törött kormánnyal lett második 

Kajto törött kormánnyal lett második 

-

Kajetan Kajetanowicz a WRC2 második helyén és a Power Stage második idejével zárt az Új-Zéland Rallyn, amivel már a világbajnokság második helyére lépett. 

Kajetan Kajetanowicz nagyon fontos pontokat szerzett a WRC2 második helyével és a Power Stage második idejével az Új-Zéland Rallyn, ahol törött kormánnyal ért célba. 

“Először is gratulálok Hayden Paddonnak és navigátorának a győzelemhez – mondta Kajto az Új-Zéland Rally végén. Nagyon gyorsak voltak. Tudom, hogy nem könnyű hazai versenyen nyerni a nyomás miatt, még úgysem, hogy ismeri a szakaszokat. Én köszönöm a csapatom munkáját, mert segítségükkel sikerült elérni a célt, ami a WRC2 második helye és a Power Stage győzelem volt. Az utolsó szakaszon hat tized hiányzott a győzelemhez, de hibáztam, megütöttem az autót és eltört a kormány.” 

A verseny előtt nagyon ideges volt Kajto. 

“Folyamatosan a munkámra koncentrálok, és nagyon komolyan veszem. A nagy nyomás miatt pedig a verseny előtt nagyon ideges voltam. Folyamatosan erős eredményeket várok magamtól, ha a legjobb formámat nyújtom, akkor nagyon gyors tudok lenni. Sokat aggódtam a döntött kanyarok miatt, mert nem tudtam, hogy hova kell helyeznem az autót a be és kijáraton. Próbáltam Hayden Paddon nyomát figyelni. Rájöttem, hogy még mindig sokat kell tanulnom, hogy a WRC2-ben igazán gyors tudjak lenni.” 

Kajto az Új-Zélandon gyűjtött pontokkal a WRC2 második helyére lépett 13 ponttal követve Andreas Mikkelsent és 7 ponttal megelőzve Emil Lindholmot.  


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss