2024. április 24. 00:07

KezdőlapWRCMég Kalle Rovanpera is elérzékenyült édesapja üzenete után (videó) 

Még Kalle Rovanpera is elérzékenyült édesapja üzenete után (videó) 

-

Kalle Rovanpera az Új-Zéland Rally után történelmet írt, a legfiatalabb rally világbajnok lett. A versenyt édesapja is a helyszínen figyelte, majd a WRC+ stábja egy megható videót készített Harri Rovanpera üzenetével. 

A WRC+ stábja egy videót készített Harri Rovanpera üzenetével, amit látva a 22 éves versenyző is elérzékenyült. 

“A gyerekeknek jobbnak kell lenniük szüleiknél – mondja Harri Rovanpera a videóban – Bölcsebbekké, bátrabbakká és gyorsabbakká kell válniuk. Te azonban különleges vagy. Több van benned, mint bátorság. Arra születtél, hogy történelmet írj.” 

“Amikor megnyerted az első versenyed, a szívem majdnem megállt. A valaha volt legfiatalabb győztes, történelemíró. Most pedig a világ tetején vagy.” 

“Ha gyermeked lesz, az életed teljesen meg fog változni. Ez örökre megváltoztatja körülötted a világot. Köszönöm fiam, nagyon büszke vagyok rád.” 

A videó után Kalle Rovanpera elérzékenyülve szólal meg. 

“Szép videó volt – mondta a legfiatalabb világbajnok. – Nehéz volt nem elérzékenyülni a videót nézve. Neki (Harri) komoly része volt eddigi pályafutásomnak. A munka mindig egyszerű és könnyű volt neki köszönhetően. Amikor kisgyerek voltam, mindig nagyon jól éreztük magunkat, amikor vezetni mentünk. Ugyanez igaz édesanyámra is. A szűlői támogatás nagy szerepet játszik karrieremben.” 

Friss