2024. április 20. 16:21

KezdőlapWRCFourmaux csak a pozitívumokra gondol 

Fourmaux csak a pozitívumokra gondol 

-

Adrien Fourmaux két hónap kihagyás után tért vissza a Rally Világbajnokság mezőnyébe a Spanyol Rallyn, ahol az M-Sport legjobb eredményét érte el. 

Adrien Fourmaux a belga Ypres Rallyn elszenvedett balesete után kihagyni kényszerült a görög Acropolis Rallyt és Új-Zéland Rallyt, és csupán a Spanyol Rallyn tért vissza. 

A francia versenyző végül jó tempót diktálva csapata legjobbja lett és a nyolcadik helyen zárt. 

“Szerintem jó teljesítményt nyújtottunk Spanyolországban – mondta a francia fordos versenyző a WRC hivatalos oldalának. – Jó volt mindhárom napon a tempónk. Harcoltunk Craig Breennel az utolsó napon és végül mi zártunk jobb pozícióban, mi voltunk a legjobb fordos versenyzők a hétvégén. A verseny előtti nyomás miatt nem volt könnyű hétvégénk, de végül elégedett vagyok azzal, amit elértünk.” 

A szezonzáró Japán Rallyn szeretett volna tovább gyorsulni, de Spanyolországban még benne volt a belga versenyen történt baleset emléke. 

Szerda este pedig az M-Sport bejelentette, hogy visszavonja a francia versenyző nevezését a szezonzáróról a költségvetés miatt.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss