2024. május 03. 17:02

KezdőlapWRCMostantól otthon is bárki kipróbálhatja a hibrid energiát - Megjelent a WRC Generations 

Mostantól otthon is bárki kipróbálhatja a hibrid energiát – Megjelent a WRC Generations 

-

Megjelent a WRC Generations, mely a Rally Világbajnokság hivatalos videójáték sorozatának legújabb tagja, melyet már a 2022-es szabályok alapján készítettek. 

November 3-án megjelent a WRC Generations videójáték, melyben minden eddigi WRC videójátéknál több csapat, autó és pálya szerepel. 

A Nacon és a KT Racing által készített videójátékban már bárki kipróbálhatja a hibrid rendszer nyújtotta plusz energiát a Rally1-es autókat vezetve, új bajnokság mód jelent meg, létrehozhat bárki saját csapatot, valamint új a játék színvilága is.  

A játék kipróbálható PlayStation 4-en és 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en, valamint a Steam és Epic áruházakban megvásárolható PC-kre is. 

Újdonságot jelent a Liga mód is, melyben mindenki a saját tudásszintjén mérheti össze tudását más játékosokkal a napi és heti kihívásokat teljesítve. Továbbá a játékosok önállóan, vagy egy csapatot alkotva indulhatnak a bajnokságokban. 

Ugyancsak örömteli, hogy a játékosok már megoszthatják autófestéseiket és egyedi matricáikat a közösségi platformokon. Szavazhatnak a legjobb festésekre is. 

Az alapjáték mellett megvásárolható a fejlesztett játék is, melyben a WRC Generations alapjáték mellett Sébastien Loeb Citroen C4 WRC-je, Marcus Grönholm Peugeot 206 WRC-je is szerepel, továbbá különböző festéseket lehet alaklmazni Romain Dumas Porsche 911 GT3 RS RGT autóján, elérhető a festésszerkesztő bónusz kellékei, a karrier mód során tapasztalt személyzetek tagkártyáit lehet használni. A bővített játék megvásárlása esetén három hónapos előfizetés kapható a WRC+ platformhoz is. 

Az alapjáték megvásárolható 39.99 euróért, a prémium játék pedig 49.76 euróért. 

Friss