2024. április 18. 11:00

KezdőlapWRCLindholm: Jónak érzi esélyeit 

Lindholm: Jónak érzi esélyeit 

-

Vélhetően a Japán Rallyn Emil Lindholm és Kajetan Kajetanowicz között dől el a WRC2-es vb cím, a finn versenyző pedig úgy véli, hogy jó esélyei lehetnek a szezonzárón. 

Jelenleg még a 2021-es világbajnok Andreas Mikkelsen vezeti a WRC2-es pontversenyt egyaránt öt ponttal megelőzve Kajetan Kajetanowiczot és Emil Lindholmot. A minuszolásokkal azonban a finn versenyző picivel jobban áll lengyel riválisánál. 

Mivel Mikkelsen már teljesítette idei hét versenyét, így vélhetően Kajto és Lindholm között dől el az idei WRC2-es vb cím. 

Lindholm a Japán Rally előtt úgy érzi, hogy mivel Kajtonak sincsenek a versenyről tapasztalatai, jó esélyei lehetnek a szezonzárón. 

“Jelenleg teljesen egyértelmű a helyzet a bajnokságban – mondta a finn versenyző a WRC hivatalos oldalának. – A vb címet az fogja megnyerni, aki előrébb végez. A verseny teljesen új lesz mindenkinek, amit jónak érzek. Kajto és én is tapasztalat nélkül megyünk Japánba, ezért jónak érzem az esélyeket. Ráadásul úgy láttam, hogy nagyon lassú, kanyargós pályák lesznek, amik szintén fekszenek nekünk, különösen a Power Stage középső része lehet jó számunkra.” 

A Japán Rallyt egy hét múlva rendezik. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss