2024. március 28. 15:34

KezdőlapWRCMillener: Továbbra is számolunk Breennel 

Millener: Továbbra is számolunk Breennel 

-

Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke cáfolta azokat a híreket, melyek szerint az év végén megköszönnék Craig Breen munkáját a vártnál gyengébb idei szezon miatt. 

Craig Breent komoly reményekkel szerződtette a Hyundaitól idén az M-Sport, azonban az ír versenyző elsősorban csak az év első felében bizonyította tehetségét. A vártnál gyengébb második felév miatt pedig olyan hírek jelentek meg, mely szerint a fordos csapat az év végén elköszön Breentől, annak ellenére, hogy 2023-ra is van szerződése. 

Richard Millener most elárulta, nem tervezik elküldeni a 32 éves versenyzőt. 

“Jelenleg nem tervezünk változásokat Craiggel kapcsolatban – mondta az M-Sport csapatfőnöke a Rallit.fi oldalnak. – Ugyanakkor természetesen nem vagyunk maradéktalanul elégedettek az eredményeivel. Craig jól tudja, hogy milyen szinten lenne képes teljesíteni, de ezt még idén nem sikerült megvalósítania. Az utóbbi versenyek igen nehezek voltak számára, de bízunk benne, hogy a szezonzárón már felszabadultan tud vezetni. Szerződése van 2023-ra is, ezen pedig nem kívánunk változtatni, de szeretnénk egy erős eredményt látni tőle Japánban.” 

Breen az év első felében dobogóra állt a Montén, majd Szardínián is, míg Horvátországban negyedik lett, az év második felében azonban a görög Acropolis Rally elért ötödik hely a legjobb eredménye. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss