2024. április 27. 00:06

KezdőlapWRCRovanpera bízik benne, hogy jövőre is összetartó csapat lesz a Toyota 

Rovanpera bízik benne, hogy jövőre is összetartó csapat lesz a Toyota 

-

Jövőre változhat a Toyota Gazoo Racing csapatfelállása, azonban Kalle Rovanpera bízik benne, hogy továbbra is összetartó csapat lesz a japán gyártó, mert ez vezetett eddig sikerre. 

Jari-Matti Latvala csapatfőnök korábban többször elmondta, nem lát okot arra, hogy változzon a Toyota csapataösszetétele, azonban a legfrissebb információk alapján Esapekka Lappi a Hyundai Motorsporthoz fog igazolni, így szinte biztos, hogy egy új versenyzője lesz a japán gyártónak. 

Az idei világbajnok Kalle Rovanpera ugyanakkor bízik benne, hogy jövőre összetartó csapatban versenyezhet. 

“Eddig nagyon jó volt a csapatösszhang – mondta Kalle Rovanpera az Unibetnek. – A Toyota minden évben nagyon jó versenyzőkkel dolgozott. Nagyon jól tudtunk összedolgozni annak ellenére, hogy egymással is versenyzünk. Mindenki tisztában volt vele, hogy mi vagyunk a legjobb csapat, és ez remélem a jövőben sem fog változni. Kíváncsian várom, hogy kiderüljön, 2023-ban kik leszenak a csapatban.” 

A 22 éves versenyző azt is elárulta, hogyan tölti a decemberi ünnepi időszakot. 

“A karácsonyt biztosan a családommal, Finnországban fogom tölteni. Régen voltam már otthon, így a karácsony nagyszerű alkalom lesz erre. Addig azonban még sok utazás vár ránk.” 

Friss