2024. március 29. 06:29

KezdőlapWRCTanak elárulta, miért volt lassú Japánban 

Tanak elárulta, miért volt lassú Japánban 

-

Ott Tanak második helyen zárta a Japán Rallyt, annak ellenére, hogy tempója nem volt elég az élen harcolók gyorsaságához. 

Ott Tanak szeretett volna szépen búcsúzni a Hyundai Motorsporttól, azonban tempója nem volt elég jó, hogy harcban lehessen Thierry Neuville, Kalle Rovanpera és Elfyn Evans gyorsaságával, azonban a két toyotás defektje után sikerült megszereznie a második helyet. Így a búcsú is szép lett. 

“Hiányzott ezúttal az az önbizalom, amivel a győzelemért tudtunk volna harcolni – vallotta be a 2019-es világbajnok. – A Toyoták és Neuville egyértelműen gyorsabbak voltak, szóval nem tudtunk velük harcolni. Megtettünk mindent ennek ellenére a jó eredményért, de az önbizalom hiány miatt ezúttal nem kockáztattunk.” 

Az észt versenyző elárulta, hogy nem volt elégedett az utolsó napra választott gumikkal, de még mindig használhatónak vélte.  

Fotó: Hyundai Motorsport

Tanak elárulta, hogy egyelőre nincs mit mondania a jövőjéről sem, az a következő hetekben fog eldőlni. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss