2024. március 29. 11:56

KezdőlapWRCMoncet utalást tett jövőjével kapcsolatban 

Moncet utalást tett jövőjével kapcsolatban 

-

Julien Moncet, a Hyundai Motorsport csapatigazgató-helyettese utalást tett arra, hogy mi vár rá a jövőben. 

Julien Moncet a Hyundai Motorsport csapatvezetői feladatait Andrea Adamo távozása után vette át, ám nem lett kinevezve hivatalos csapatfőnöknek, hanem csapatigazgató-helyettesként végezte munkáját. A munkáját, mely során idén komoly fejlődést mutatott a koreai gyártó a WRC szezon alatt, melyet végül öt győzelemmel fejezett be a csapat. 

Moncet azonban továbbra sem kapta meg a csapatvezetői tisztséget. 

“Úgy tűnik, hogy a jövő évi csapatfelállásunkat könnyebb tető alá hozni, mint találni egy csapatvezetőt – mondta Moncet a Dirtfishnek. – Furcsa ez a helyzet, nem vagyok elégedett, de ez van.” 

A csapatigazgató-helyettes azonban Facebook oldalán utalást tett a jövőjével kapcsolatban. 

“Hamarosan megszületik a döntés a csapatvezetőről, de legkésőbb a Monte-Carlo Rally előtt megtudja mindenki. Nem tudom, hogy mikor lesz hivatalos az információ. A döntés egy része már megszületett, nem vagyok benne biztos, hogy találkozunk-e még a jövőben.” 

A Hyundai Motorsport vélhetően még a héten közli a 2023-as csapatfelállását, és elképzelhető, hogy a csapatvezető személyét is. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss