2024. április 19. 14:02

KezdőlapWRCNeuville BMW-vel zárja a szezont 

Neuville BMW-vel zárja a szezont 

-

Thierry Neuville számára még nem ért véget az idei rally szezon, saját csapatával részt vesz a belga szazonzárón egy BMW-t vezetve. 

Thierry Neuville a belga Spa Rallyn zárja a szezont december 3-4. között, ahol saját LifeLive csapatval állt rajthoz saját BMW M3-as autójával. Csapatának autóit pedig jövőre ügyfeleknek szeretné kiadni. 

A Spa Rally a Belga Rally Bajnokság szezonzárója lesz, ahol 18 szakasz és 201.5 km versenytáv vár a mezőnyre. A bajnoki címet már korábban megnyerte Stéphane Lefebvre, azt a Gino Bux-t megelőzve, akinek Nicolas Gilsoul navigál, Neuville korábbi versenytársa. 

A Hyundai belga versenyzője korábban 2017-19 között indult a Legend Boucles à Bastogne versenyen, alőbb egy Porsche 911-gyel, majd saját Opel Corsa A autójával. Az idei német Eifel Rally Festiválon pedig saját Peugeot 306 Maxi Kit Carjával állt rajthoz. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss