2024. április 24. 23:06

KezdőlapWRCKülönleges helyszínnel ünnepelne a 70. Acropolis Rally 

Különleges helyszínnel ünnepelne a 70. Acropolis Rally 

-

Jövőre 70 éves lesz a görög Acropolis Rally, emiatt pedig a szervezők sok különlegességgel készülnek, a megvalósítás azonban még tárgyalásokat ígényel. 

A Dirtfish információja szerint egy Athéni belvárosi szakasszal és különleges helyszínnel készül a görög Acropolis Rally szervezője a 2023-as évre, amikor 70 éves lesz az Istenek Versenye. 

“A 70. életév betöltése igen komoly pillanat egy verseny történetében, ezért szeretnénk egy különleges ünnepséget tartani – mondta Pavlos Athanassoulas, a verseny igazgatója. – Sok mindent tervezünk és ezért folyamatosan tárgyalunk a kormánnyal és támogatóinkkal. Szerencsések vagyunk, hogy a kormány komoly támogatója a versenynek, élen Lefteris Avgenakis sportminiszterrel. A versenyen dolgozó csapat pedig nagyon jó munkát végez. Biztos vagyok benne, hogy sikerül néhány különlegességgel szolgálnunk a jövő szeptemberi versenyen.” 

Idén a szervezők ötlete, hogy az Athéni Olimpiai Stadionban rendezzék meg a nyitó szakaszt igen különleges pillanatnak bizonyult, a stadionban 64 000 ember foglalt helyet.

Athanassoulas szeretné, ha a görög emberek többsége együtt ünnepelne a versennyel. 

“Jövőre még több embert próbálunk kicsábítani a versenyre. Az Acropolis Rally a görög népé, és ők már korábban megmutatták, hogy mennyire fontos számukra ez a rally. Mindenki megérdemli, hogy lehetőséget kapjon a közös ünneplésre a helyszínen jövőre.” 

Friss