2024. március 28. 12:40

KezdőlapWRCNyilvános lesz a világbajnokok partija

Nyilvános lesz a világbajnokok partija

-

December 16-án rendezik a világbajnokok, Kalle Rovanpera, Jonne Halttunen és a Toyota Gazoo Racing partiját Jyvaskylában, a rendezvény teljesen ingyenes lesz, azonban a helyszín korlátozott számú szurkolót tud fogadni. 

December 16-án Jyvaskyla városa ingyenesen megtekinthető bulit szervez Kalle Rovanpera és Jonne Halttunen, valamint a Toyota számára. 

Az érdeklődők 16 órától mehetnek be a helyszínre, mely a Paviljongi rendezvényközpont lesz. 

A világbajnokok színpadra lépése előtt finn együttesek, a Poju, a Steve ’n’ Seagulls és a Portion Boys szórakoztatják a helyszínre érkezőket, mellettük azonban más finn rally legendák is megjelennek majd, valamint szimulátorok, autókiállítás és játékok kínálnak nagyszerű kikapcsolódást az érdeklődőknek. 

Kalle Rovanpera, Jonne Halttunen és a Toyota csapata este 18-19 óra környékén lép színpadra, a program végén pedig lehetőség lesz találkozni, fotót készíteni a versenyzőkkel és a finn központú csapattal. A bulit este 21 óra körül tűzijáték zárja. 

A rendezvényt az Yle Aréna élőben közvetíti. 

Fotó: Toyota Gazoo Racing

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss