2024. március 29. 07:28

KezdőlapWRCTanak: Nagyon jó munkát végzett a Pumával az M-Sport 

Tanak: Nagyon jó munkát végzett a Pumával az M-Sport 

-

Ott Tanak bővebben is beszélt jövő évi autójáról és kapcsolatáról Malcolm Wilsonnal, miután kiderült, hogy 2023-ban a fordos csapattal folytatja karrierjét. 

“Malcolm Wilsonnak nagyon jó az üzleti érzéke, és rendkívül jól ismeri ezt a sportot is – mondta Ott Tanak a Dirtfishnek. – Tudja, hogy milyen céllal megyek vissza az M-Sporthoz. Nem szórakozni térek vissza, hanem azért, hogy a vb címért harcolhassak.” 

Tanak elárulta, hogy nem csak tesztelni tudott az M-Sporthoz érkezve. 

“Megkóstoltam Mrs. Wilson főztjét is, úgy kezeltek mint a mostohafiúkat. Nyilván nem vagyok annyira családtag Wilsonéknál, de úgy kezeltek, mintha mostohafiúk lennék. Nagyon jó mindig a légkör a csapatnál.” 

A 2019-es világbajnok elmondta az autóról is véleményét. 

“Nagyon jó munkát végzett az M-Sport a Pumával, és nagyon gyors autó. Nyilván vannak dolgok, amiken még javítani kell, de ezen fogunk a szezon előtt dolgozni. Ha a megfelelő emberek vannak a csapatban és jó a hangulat, akkor a dolgok is jól fognak működni. Jövőre minden versenyen koncentráltan kell indulni, mert egy nagyon hosszú szezon lesz.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss