2024. március 28. 18:36

KezdőlapWRCA sör mentette meg Neuville dobogóját

A sör mentette meg Neuville dobogóját

-

A 2014-es Mexikó Rally izgalmas befutót tartogatott, Thierry Neuville számára egy üveg mexikói sör segített elérni a dobogós eredményt. 

Thierry Neuville első dobogós eredményét érte el a 2014-es Mexikó Rallyn a Hyundaijal, ehhez azonban sörre is szüksége volt. 

A belga versenyző autójának hűtője megsérült az utolsó szakaszon, amit bár a harmadik helyen állva fejezett be, azonban a hűtősérülés miatt a motor hőmérséklete az egekbe emelkedett és úgy tűnt, hogy Thierry Neuville-nek nem sikerül eljutni a szervizparkba. 

A szakasz után Neuville és navigátora, Nicolas Gilsoul megpróbálta a hűtőn kialakult lyukat befoltozni, azonban a hűtpővizet is pótolniuk kellett. Ezt végül a versenyt támogató Corona sörnek köszönhetően sikerült megoldaniuk, a nagy palack sörrel sikerült elérni a szervizparkot és ezáltal megszerezniük első dobogós eredményüket a koreai gyártóval. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss