2024. március 28. 10:55

KezdőlapWRCLappi: Valóban jó lenne egy csapatvezető a Hyundainak 

Lappi: Valóban jó lenne egy csapatvezető a Hyundainak 

-

Esapekka Lappi jövőre a Hyundainál folytatja, ahol jelenleg még Julien Moncet csapatigazgató-helyettesként látja el a csapatvezetői feladatokat. A finn versenyző szerint jó lenne, ha találna a csapatvezetői posztra valakit a csapat. 

“Nem tudom még, hogy ki lesz a csapatvezető, de ha megtalálták a megfelelő embert, akkor biztosan be fogják jelenteni – mondta Esapekka Lappi a Rallit.fi oldalnak. – Valóban jó lenne egy személyt erre a posztra kinevezni, mert így lenne valaki, aki egy végső igent vagy nemet mond a dolgokra. Ha lenne csapatvezető, akkor a kisfőnököknek is kisebb hatalmuk lenne.” 

Lappi bár már a tesztelésen is túl van az i20 Rally1-gyel, még nem találkozott mindenkivel a koreai gyártó csapatában. 

“A csapaton belül angolul kommunikálunk, ami nagyon jó, bár a Toyotánál még jobb volt, hogy finnül lehetett beszélgetni. A Hyundainál mindenkivel lehet angolul beszélni, bár még azt hiszem, nem is mindenkivel találkoztam. Nagyon jó, hogy mindenki kíváncsi a versenyzők visszajelzéseire, és ha valamit szerettünk volna, akkor azonnal teljesítették is a vágyainkat.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss