2024. április 20. 06:01

KezdőlapWRCLatvala: A Hyundai erejét már tudjuk, de az M-Sportét nem 

Latvala: A Hyundai erejét már tudjuk, de az M-Sportét nem 

-

Jari-Matti Latvala szerint jövőre még az ideinél is keményebben kell dolgoznia a Toyota csapatának, ha világbajnok szeretne lenni. 

Amíg a 2022-es szezon első felében a Toyota tudott dominálni, addig a második félévben ez inkább a Hyundairól volt elmondható. 

“A Hyundai sok esetben jobban teljesített nálunk az év második felében – mondta Jari-Matti Latvala, a Toyota Gazoo Racing csapatfőnöke a Rallit.fi oldalnak. – Nagyon erős volt a csapat összetételük. Az M-Sport az év elején mutatta csak meg tudását, de igazán erejükre nem derült fény. A Ford teljesítménye kérdőjel számunkra, de azzal, hogy Ott Tanak ott folytatja, biztosan odateszik majd magukat.” 

Latvala szerint is három csap harcolhat a vb címekért. 

“Az erőviszonyok érdekesen alakulhatnak jövőre, mert mindhárom csapatnak van vb címre esélyes versenyzője. Szerintem érdekesebb év lehet 2023, mint amilyen az idei volt. Keményen kell dolgoznunk, ha világbajnokokm szeretnénk lenni.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss