2024. március 29. 09:00

KezdőlapWRCLappi: A Toyota és a Hyundai egy szinten van 

Lappi: A Toyota és a Hyundai egy szinten van 

-

Esapekka Lappi Karácsony előtt először tesztelte a Hyundai Motorsport hibrid autóját, mely után úgy gondolja, hogy a korábbi és új csapata egy szinten van. 

“Egy új autóval való ismerkedés során akadhatnak olyan dolgok, amik kisebb problémákat jelethetnek – mondta Esapekka Lappi a Motorsport.com oldalnak. – Ilyen azonban egyelőre nem fordult elő, bízom benne, hogy a jövőben sem lesz problémám az i20-szal. Az első teszten a gombok megismerése volt a fő feladat, valamint, hogy megtudjuk, miként reagál az autó a különböző beállításokra. Az első teszt arra is jó, hogy a csapat megismerje, hogy mik a kivánságaim egy autóval kapcsolatban.” 

Lappi szerint nehéz megmondani a különbséget a Toyota és a Hyundai autója között. 

“Nehéz megmondani, hogy miben más a két autó. Láthattuk, hogy az év második felében hatalmasat lépett előre a Hyundai az autóval. Nagyjából egy szinten van a két autó, de legalábbis nagyon nehéz megmondani a különbséget.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss