2024. április 16. 17:28

KezdőlapWRCSolberg: Neuville mindig próbált tönkretenni 

Solberg: Neuville mindig próbált tönkretenni 

-

Oliver Solberg korábban név nélkül adott hangot annak, hogy a Hyundai csapatában nem kapott megfelelő bánásmódot egyik csapattársától, most kiderült, hogy ez a csapattárs Thierry Neuville volt. 

Oliver Solberg a Monster Energy podvastjében elárulta, hogy a 2014 óta Hyundai-pilóta, Thierry Neuville megpróbálta őt ellehetetleníteni. 

“Ez az év nagyon durva volt a Hyundainál – mondta Oliver Solberg. – A csapat egyik versenyzője már világbajnoki címet szerzett, és igazi élversenyző módjára viselkedett. A másik csapattársam, Thierry Neuville viszont már lassan tíz éve a csapatban volt, az ő szava számított mindig, és kezdettől fogva megpróbált tönkretenni.” 

A belga versenyző részéről kapott ellenséges viselkedés szokatlan volt Solberg számára. 

“Korábban nem találkoztam ilyen viselkedéssel. Amikor a Hyundaihoz igazoltam, nagyon boldog voltam, hogy gyári versenyző lehetek. Kis idő múlva azonban már nem annyira örültem a lehetőségnek, a helyzet pedig egyre rosszabb lett. Ebben az évben többet tanultam, mint az elmúlt 20 évem során összesen.” 

Solberg jövőre a Toksport WRT Skodájával a WRC2-ben fog versenyezni. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss