2024. április 16. 21:22

KezdőlapWRCFerm: Lappi minden év végén tartogat meglepetést 

Ferm: Lappi minden év végén tartogat meglepetést 

-

Sokáig úgy tűnt, hogy Esapekka Lappi és Janne Ferm idén, 2023-ban is a Toyotánál fog versenyezni, azonban Ott Tanak távozása a Hyundaitól mindent megváltoztatott. 

Esapekka Lappi 2017-es királykategóriában történt debütálása óta szinte minden évben csapatot váltott, ehhez lassan már Janne Ferm is kezd hozzászokni. 

“Már mindenre fel vagyok készülve, az év vége közteledtével mindig kiváncsian várom, hogy mi rejtőzik a kindertojásban – utalt a folyamatos csapatváltásra Esapekka Lappi navigátora a Rallit.fi oldalnak adott interjúban. – A Toyota nagyszerű lehetőség lett volna, de a Hyundai még ennél is jobb. A teljes szezonra szóló szerződés sok versenyt és új helyzetet jelentett. Izgatottan várom az új szezont.” 

Lappi 2017-ben és 2018-ban a Toyotánál, 2019-ben a Citroennél, 2020-ban az M-Sportnál, majd 2022-ben ismét a Toyotánál vezetett. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss