2024. március 28. 20:39

KezdőlapWRCGreensmith a WRC2-ben folytatja 

Greensmith a WRC2-ben folytatja 

-

Gus Greensmith is csatlakozott azon versenyzők táborához, akik Rally1-es autó helyett 2023-ban már Rally2-es autóval harcolhat a WRC2-ben. 

Adrien Fourmaux és Oliver Solberg után Gus Greensmith is WRC2-es programot jelentett be, a brit versenyző csakúgy, mint Solberg a Toksport WRT-nél fog versenyezni, a legújabb Skodával. 

“Nyolc év fordos év után ideje volt valami új felé indulni, ez pedig a Skoda Fabia RS Rally2 lett – mondta Gus Greensmith, aki Mexikóban kezdi szezonját. – Az idei WRC2-es bajnokság a valaha volt legversenyképesebb lesz, ezért nagyon elégedett vagyok, hogy a Toksport versenyzője lehetek. A szezon kezdetéig teszteléssel telik majd az időm.” 

Greensmith nevét összefüggésbe hozták az esetleg Toyota YXaris Rally1-es autót bérlő versenyzőkével is, főként azt követően, hogy kiderült, nem tud az M-Sport versenyzője maradni. 

Az idei WRC2-es mezőnyt elnézve komoly csatára számíthatunk bben a kategóriában is idén. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss