2024. április 19. 09:27

KezdőlapWRCEvans 2023-ban ismét vb címért harcolna

Evans 2023-ban ismét vb címért harcolna

-

Elfyn Evans számára nem jól sikerült a 2022-es WRC szezon, azonban 2023-ban ismét szeretne világbajnoki címért harcolni, amihez jól kell szerepelnie már a Monte-Carlo Rallyn is. 

“A WRC szezonközti szünete mindig rövid – mondta Elfyn Evans. – Ennek ellenére örültem a kis szünetnek, úgy érzem felkészültem az új szezonra. Tavaly nem úgy sikerült a szezon, ahogy szerettem volna, de sikerült némi előrelépést elérni, ezért bízom benne, hogy idén sikerül jobb eredményeket elérni. A csapat a szünetben is dolgozott és egy évvel az új autók bevezetése után már sokkal jobban ismerjük a Rally1-es autót. Ez a szezon is nagy küzdelmet tartogat, de úgy érzem kész vagyok ismét a vb címért harcolni. A Monte-Carlo Rallyn mindenki nyerni szeretne, azonban ezen a versenyen nagyon változatosak a körülmények, különböző kihívásoknak kell megfelelni, de bízom benne, hogy jó eredménnyel kezdhetem a szezont.” 

Elfyn Evans korábban kilencszer indult a Montén, 2020-ban pedig a harmadik, egy évvel később már a második helyen ért célba. 

A Monte-Carlo Rallyn 18 szakasz vár a versenyzőkre, nappal plusz kettő, éjjel mínusz hét fok körüli hőmérséklettel, száraz körülmények között. A verseny előtt azonban várnak némi havat a térségbe. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss