2024. április 21. 10:16

KezdőlapWRCFourmaux: Kíváncsian várom a szezont a Rally2-es autóval 

Fourmaux: Kíváncsian várom a szezont a Rally2-es autóval 

-

Adrien Fourmaux 2023-ban az M-Sport WRC2-es csapatát erősíti, és izgatottan várja az új szezon kezdetét a Ford Fiesta Rally2-vel. 

Adrien Fourmaux a tavalyi kataszrofális szezon után idén már a Rally1-es autó helyett a Rally2-es Forddal versenyezhet a WRC2-ben. A lefokozás azonban nem zavarja a francia versenyzőt és kíváncsian várja az új szezont. 

“A Monte-Carlo Rally az egyik leghíresebb és legnehezeb verseny a WRC-ben – mondta Fourmaux a WRC hivatalos oldalának. – Monacó tökéltes hely a szezon kezdéséhez. Nagyon nehéz verseny, folyamatosan változó útviszonyokkal, hóval és jéggel. Már nagyon várom a versenyt a Rally2-es autóval, kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményre lehetünk képesek.” 

Az M-Sport versenyzőjének komoly riválisai lesznek a Montén, elég csak Yohan Rosselt, Stéphane Lefebvre-t, Nikolay Gryazint, csapattársát, Grégoire Munstert, Marco Bulcaát, vagy Erik Cais-t említeni. 

A Montén indul Oliver Solberg is, azonban a WRC2 értékelésén kívül. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss