2024. április 20. 02:53

KezdőlapWRCLappinak egy második házra van szüksége a csapatruházatok miatt

Lappinak egy második házra van szüksége a csapatruházatok miatt

-

Esapekka Lappi kis túlzással minden szezont új csapattal kezd a Raslly Világbajnokságon, mivel megvannak korábbi csapatruházatai is, így lassan nem fér el. 

Esapekka Lappi 2017-ben és 2018-ban a Toyota versenyzője volt, majd 2019-ben a Citroenhez igazolt, hogy egy évvel később már az M-Sport Fordjába üljön. 

Csaknem egy éves szünet után azonban már ismét a Toyotával zárta a 2021-es évet, ahol 2022-ben is versenyzett részmunkaidőban. 2023-ban azonban már a Hyundait erősíti. 

“A teljes szezon az teljes szezon – indokolta újabb csapatváltását a finn versenyző. – Volt ajánlatunk a Toyotától fél szezonra és a Hyundaitól egész szezonra. Tudom, hogy korábban azt mondtam, hogy szeretem, ha a versenyzés mellett van idő a családra is, de még nem érzem magam idősnek, és megvan a kellő éhségem is még a sikerre, így a teljes szezont választottam.” 

Lappinak azonban lassan egy másik házra lesz szüksége, hogy elférjenek csapatruházatai. 

“Megvan karrierem eddigi minden csapatruházata, ezért lassan egy második ház is kelleni fog. Nem vigyázom a ruhákat, de nem is ajándékozom el őket.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss