2024. április 18. 00:49

KezdőlapWRCLoeb máris kihívta Ogiert

Loeb máris kihívta Ogiert

-

Sebastien Ogier kilencedszer is megnyerte a Monte-Carlo Rallyt, amihez Sebastien Loeb nem csak gratulált, hanem egy visszavágóra is kihívta honfitársát.

A két nagyszerű versenyző között tavaly lett döntetlen az állás a Monte győzelmek tekintetében, amikor Loeb nagyot csatázva Ogier-vel megnyerte a Montét az új Rally1-es Ford Pumával. A kilencszeres világbajnok idén a Dakar Rally miatt nem volt ott a WRC szezonnyitón, és ezt kihasználta a nyolcszoros világbajnok Ogier, és magabiztosan megnyerte a szezonnyitót, ezzel 9-8-ra módosította az állást.

Bravó @SebOgier 👏🏼 Mikor lesz a #WRC „nyugdíjasok” bosszúja?!” – írta twitter üzenetében Loeb.

Ogier persze nem hagyta szó nélkül a bejegyzést, azonnal válaszolt is Loeb üzenetére.

 

„Köszönöm Seb, remélem jövőre!” – szólt a válasz.

Az üzenet kapcsán Ogier bevallotta, hogy szeretett a kilencszeres bajnok ellen versenyezni, és bízik abban, hogy tovább folytatódik kettejük csatája az ikonikus versenyen.

„Remélem! Nem titok, hogy élvezem a versenyt, és amikor ő ott van, az gyakran szép csatát hoz, és minél őrültebbek vagyunk, annál jobb a műsor. Úgy gondolom, hogy nagyszerű lesz, ha jövőre eljön, és a többi sráccal együtt a bajnokságból remek verseny lehet” – mondta Ogier.

Ogier
Fotó: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss